22.10.015. Tehnologika Roadshow Beograd

Crowne Plaza Hotel - Vladimira Popvića 10, Novi Beograd

 

Agenda

Reigstracija učesnika

09:30 do 10:00

Biće nam veliko zadovoljstvo da vas dočekamo na skupu u organizaciji TehnoLogika Beograd. U prostoru ispred sale moćićete da vidite na delu jedan od desktop modela 3D štampača kompanije Stratasys.

Otvaranje

Dejan Stelkić - Senior Sales Manager - TehnoLogika Beograd

10:00 - 10:15

Za proteklih četvrt veka TechnoLogica je kroz svoj CAD/CAM centar, prepoznata kao pouzdani partner industrijskih preduzeća u njihovom tehnološkom razvoju. Nudimo sveobuhvatna rešenja za dizajn proizvoda, bazirana na proizvodima lidera u svetu 3D CAD sistema DS SolidWorks Corp. Iza sebe,  imamo nekoliko desetina implementacija najboljeg svetskog CAM softvera Delcam. Zahvaljujući našim CAM stručnjacima, u Bugarskoj, Makedoniji i Srbiji, stotine CNC mašina i industrijskih robota različitih vrsta rade upravljane ovim softverom. Naš drugi ključni pravac delovanja je 3D štampa. Vodeći svetski proizvođač 3D štampači Stratasys je jedan od naših glavnih partnera još od 1996. godine.

SOLIDWORKS

10:15 - 10:35

10 Najvažnijih noviteta u SOLIDWORKS 2016: 

1. “User Interface Redesign”; 2. “Sketching”; 3. “Parts and Features”; 4. “Assemblies”; 5. “Drawings and Detailing”; 6. “SOLIDWORKS Simulation”; 7. “SOLIDWORKS Electrical”; 8. “SOLIDWORKS PDM Standard”; 9. “SOLIDWORKS Costing”; 10. “SOLIDWORKS Visualize”

3D CAD 2016

Miloš Momirović - CAD Expert - Tehnologika Beograd

10:35 - 11:05

SOLIDWORKS 2016 donosi nove funkcionalnosti koje će promeniti način kako projektujete, validirate, sarađujete u okviru tima i proizvodite svoje proizvode.

Siimulation

11:05 - 11:35

Brzo i lako primenite napredne tehnike simulacije za optimizaciju performansi još dok ste u procesu dizajniranja da bi ste uštedeli na vremenu i troškovima razvoja.

PDM, Composer, Plastic

Zoran Spiroski - Tehnologika/DiTra

11:35 - 12:05

Nova ponuda zasnovana na istoj arhitekturi kao SOLIDWORKS PDM Professional (Enterprise PDM) za lako upravljanje SolidWorks podacima u radnoj grupi. Isporučuje se zajedno sa svakom licencom SOLIDWORKS 2016 Professional i SOLIDWORKS 2016 Premium...

Pauza

12:05 - 12:25

Iskoristite priliku da uživo vidite rad izloženog Stratasys 3D štampača ili da razgovarate sa našim stručnjacima.

Delcam FeatureCAM

Lazar Bataveljić - CAM Expert - TehnoLogika Beograd

12:25 - 13:10

U proizvodnom okruženju svaka sekunda se računa, i od posebne je važnosti da proizvodite delove u što kraćem vremenskom periodu sa što manjim troškovima proizvodnje. Bilo da krećete od radioničkog crteža ili 3D CAD modela, modul FeatureMILL 2.5D će Vam pružiti pouzdan NC kod, na taj način Vam pomoći da proizvodite veći broj delova za kraći vremenski period.

Delcam PowerMILL

Krasimir Vasilev - TechnoLogica/DiTra

13:10 - 13:50

PowerMILL već čitavu dekadu drži lidersku poziciju u tehnologiji visoko-produktivne mašinske obrade i pomaže klijentima da dostignu maksimalni kvalitet obrađenih površina u što kraćem vremenskom periodu. PowerMILL nudi širok opseg strategija koje čine efikasno 5-osno glodanje realnim. 

Delcam for SolidWorks

Lazar Bataveljić - CAM Expert - TehnoLogika Beograd

13:50 - 14:10

Delcam za SolidWorks je potpuno integrisan CAM sistem za SolidVorks, koji pruža rešenje za proizvodnju u okviru SolidWorks proizvoda, koje u potpunosti izgleda i ponaša se kao SolidWorks 3D CAD. Delcam za SolidWorks nudi rešenja za 2D i 3D glodanje, 5-osnu istovremenu obradu, “high-speed” glodanje, struganje , struganje/glodanje itd.

Stratasys lider u 3D štampi

Dejan Stelkić - Senior Sales Manager - TehnoLogika Beograd

14:10 - 14:25

Stratasis proizvodi opremu za 3D štampanje i materijale koji stvaraju fizičke objekte direktno iz digitalnih podataka. Njegovi sistemi se kreću u rasponu od pristupačnih desktop 3D štampača do velikih, naprednih 3D proizvodnih sistema, čineći 3D štampanje pristupačnijim nego ikada.

Zatvaranje

Dejan Stelkić - Senior Sales Manager - TehnoLogika Beograd

Zatvaranje - Dejan Stelkić

Please reload

  • YouTube
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon