Arhiva događanja

TechnoLogica CAD CAM Show 2016

Hotel Holiday Inn Beograd, 16. i 17. novembar 2016.

TechnoLogica grupa se zahvaljuje svima koji su prisustvovali konferenciji; "Ne čekajte budućnost, 3D je već tu (Budućnost neće čekati vas)", na kojoj tradicionalno predstavljamo novitete na polju primene 3D tehnologija u razvoju proizvoda i proizvodnji. Ovogodišnji CAD/CAM Show činilo je pet odvojenih seminara koje smo 16. i 17. Novembra 2016. organizovali u Beogradu, u hotelu Holiday Inn, u salama Ostrog, Žiča i Mileševa.

Tehnologika d.o.o. Beograd potpisala direktan ugovor sa kompanijom Autodesk/Delcam-om

Beograd, Avgust 2016

Nakon promena koje je Autodesk sproveo vezano za Delcam brend, potpisali smo novi, direktni Master reseller ugovor sa kompanijom Autodesk. Ovo e korisnicima u Srbiji i regionu omogućiti da po još povoljnijim uslovima dođu do najboljih CAM rešenja na tržištu.

TehnoLogika d.o.o. Beograd na sajmu tehnike 2016

Beograd, Maj 2016

I ove godine smo učestvovali na sajmu tehnike u Beogradu. Brojni posetioci imali su priliku da se iz prve ruke upoznaju sa proizvodima kompanija STRATASYS i CREAFORM.

Tehnologika d.o.o. Beograd i BTS company - radionica

Beograd, decembar 2015

U saradnji sa predstavništvom kopanije BTS u Beogradu, jednim od vodećih prodavaca CNC mašina i prateće opreme u Srbiji, organizovali smo dvodnevnu radionicu na kojoj smo predstavili mogućnosti Delcam FeatureCAM programskog rešenja u pripremi mašinske obrade uz realizaciju prepremljenog NC koda na DOOSAN CNC mašinama iz ponude BTS-a. Svi prisutni su mogli da se uvere u mogućnosti FeatureCAM-a u radu sa 3-osnim vertikalnim obradnim centrom kao i u pripremi dela za obradu na CNC strugu sa gonjemim alatima. Ovo je bila prava prilika da se zainteresovani uvere da sve ono što se na prezentacijama pokazuje zaista funkcioniše i u praksi. 

TehnoLogika Beograd na TL Roadshow u Makedoniji

Skoplje, novembar 2015

Od ove godine TehnoLogika Beograd se pridružila timu TechnoLogica grupe koji organizuje skupove širom regiona na kojima predstavljamo deo portfolia naše kompanije u domenu naprednih CAD CAM rešenja i 3D štampe.

1 / 2

Please reload

  • YouTube
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon