What's new 2020

DS SOLIDWORKS

NAJBOLJA REŠENJA ZA VAŠU PROIZVODNJU NA JEDNOM MESTU

Dassault Systèmes SOLIDWORKS Corp nudi kompletne 3D softverske alate koji vam omogućavaju da kreirate, simulirate, objavljujete i upravljate svojim podacima. SOLIDWORKS proizvodi se lako uče i koriste, i rade zajedno kako bi vam pomogli da svoje proizvode dizajnirate bolje, brže i uz manje troškova. SOLIDWORKS se fokusira na jednostavnost korišćenja omogućavjući da više, inženjera, dizajnera i drugih profesionalaca, nego ikada pre iskoriste prednosti 3D-a u oživljavanju svojih ideja.

What's new 2020

3D CAD

SOLIDWORKS 3D CAD integriše moćne alate za projektovanje kombinujući vodeće rešenje tehničko crtanje i “part assembly” sa sa ugrađnim alatima za simulaciju, proračun troškova, rendering, animacije i upravljanje podacima o proizvodu kako bi vam pomogao da posao obavite brže i lakše nego ikada ranije. Sa inovativnim mogućnostima SOLIDWRKS 3D CAD vas vodi kroz faze razvoja proizvoda (dizajn, validaciju, kolaboraciju i izradu) kako bi postigli produktivno 3D razvojno okrzženje.

SIMULATION

Sofisticirana simulacija više nije samo za specijaliste. To je inspiracija koja podstiče inovacije. Inženjeri mogu svoje tehničke odluke bazirati na rezultatima simulacije, otkrivajući značajne koristi za proizvodnju i poslovanje. Sa moćnim i intuitivnIm SOLIDWORKS® Simulation rešenjima, inženjeri mogu praktično testirati nove ideje, brzo i efikasno procenjivati učinka, poboljšanvati kvalitet i sticati znanja za inovacije proizvoda.

PRODUCT DATA MANAGEMENT

SOLIDWORKS® Product Data Management (PDM) proizvodi upravljaju i sinhronizuju podatke o vasem dizajna kroz celo preduzeće jednim, lako primjenljivim rešenjem čvrsto integrisanim sa svim SOLIDWORKS® aplikacijama. Korišćenjem bezbednog skladišta podataka, možete proširiti pristup 3D razvojnom okruženju i povezanim fajlovima, na sve članove tima od inženjeringa do proizvodnje

COMPOSER

SOLIDWORKS® Composer™ pomaže Vašoj organizaciji, da za podatke o 3D CAD projektu kreira dinamički grafički sadržaj koji jasno i efikasno prikazuje čak i svoje najsloženije projekte. Jednostavan, intuitivan interfejs Vam pruža alate koji Vam pomažu da lako razvijete grafičke informacije za tehničku dokumentaciju, uključujući i uputstva za montažu, proizvodne priručnike, materijale za obuku i marketinške materijale..

ELECTRICAL

SOLIDWORKS® Electrical rešenje pojednostavljuje električni dizajn proizvoda sa specifičnim alatima dizajniranim za inženjerske discipline i intuitivnim interfejsom za brži dizajn integrisanih električnih sistema. Izvorna integracija sa SOLIDWORKS® 3D CAD obezbeđuje bolju saradnju i produktivnost, što dovodi do manjeg kašnjenja proizvoda, doslednijeg i standardizovanijeg dizajna, nižih troškova i bržeg lansiranja na tržište.

INSPECTION

Vaša posvećenost kvalitetu ne bi trebalo da ima negativan uticaj na poslovanje, ali možete potencijalno svaki dan provoditi sate potrebne za ručno kreirane dokumente potrebne za inspekciju kvaliteta. SOLIDWORKS Inspection pomaže u pojednostavljenju procesa kreiranja dokumnetacije za kontrolu i sprovođenje procesne ili ulazne kontrole.

MBD

SOLIDWORKS MBD (Model Based Definition) je integrisano proizvodno rešenje bez radioničkih crteža za SOLIDWORKS 3D software za projektovanje. SOLIDWORKS MBD sprovodi proces prozvodnje direktno kroz 3D. Možete definisati, organizovati, publikovati 3D PMI (Product Manufacturing Information) uključujući 3D model u industrijsko standardnom formatu (kao što je SOLIDWORKS fajlovi, eDrawings® i 3D PDF).

VIZUALIZE

SolidProfessor nudi video tutorijale koji vam pomažu da brzo razvijate svoje znanje o SolidWorks-u. E-learning platforma vam omogućava kako da započnete učenja osnova skiciranja, 3D modeliranja i crtanje , tako i da napredujete u određenim oblastima, kao što su modeliranje složenih površina, projektovanje i simulacija .

3D EXPERIENCE

Vaš fokus je razvoj odličnih proizvode koji kreiraju vrednost za vaše klijente?

 

Znate da je INOVACIJA ključ za diferencijaciju i bolju tržišnu poziciju?


Ali kako da inovirate, a i dalje obavljamo posao na vreme i u okviru budžeta?

  • YouTube
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon