Kompletna video obuka

 

SolidProfessor SOLIDWORKS online kursevi i video tutorijali su dizajnirani da vam pomognu da brzo povećate vaše znanje. eLearning platforma vam, za početak učenja donosi osnove ili ako ste iskusan korisnik možete skočiti pravo u naprednije teme. Cilj je da vam se obezbede alati potrebni za razvijanje veština koje su od neposrednog uticaja na vašu produktivnost

Interaktivni projekti i tutoriali

Svaki kurs je sastavljen od kratkih i konciznih video lekcija, koje objašnjavaju kako svaka funkcionalnost može da se primeni i uključuju datatoteke za preuzimanje da učenici mogu da pratite i uče kroz rad sa konkretnim primerima što dramatično povećava kvalitet i trajnost stečenog znanja. Učenici  takođe imaju pristup bogatoj biblioteci praktičnih, interaktivnih projekata i studija slučaja koje pokrivaju desetina realnih primera.

Integrisana rešenja za učenje

 

SolidProfessor video trening može da se integriše u radno okruženje primenom jedinstvenog “Task-Pane Add-In”. Pronađite odgovore koji su vam potrebni bez napuštanja interfejsa. “Instant Search” tehnologija omogućava vam da pronađete pravi video tutorial ili projekat brzo tokom rada na projektu.

 
Utvrdite praznine u znanju

 

Svaki trening uključuje test procene sposobnosti i omogućava vam da brzo identifikujte kojim konceptima ste ovladali i pokazaće oblasti kojima treba da posvetite više vremena. Naš sistem će čak predložiti konkretne lekcije ili tutorijale koji će vam pomoći da popunite praznine u znanju.

 

Certification trening

 

Kursevi za pripremu su pomogli hiljadama korisnika da obiju svoj sertifikat. Kursevi za pripremu za sertifikaciju su toliko efikasni da su i učenici srednjih škola pomoću njih uspeli da dobiju sertifikate.

 

  • YouTube
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon