• Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

TehnoLogika potpisala ugovor sa kompanijom CREAFORM

February 29, 2016

TehnoLogika grupa potpisala je ugovor sa jednim od lidera na tržištu rešenja za 3D skeniranje i merenje, kompanijom CREAFORM (www.creaform3d.com). Ovaj ugovor predstavlja korak dalje u razvoja TechnoLogica grupe i njenog CAD-CAM centra, a cilj mu je da na tržište Srbije, Bugarske, Makedonije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore donese najnaprednija rešenja u oblasti portable 3D tehnologija za merenje i skeniranje. CREAFORM razvija, proizvodi i distribuira inovativne 3D tehnologije za skeniranje, merenje i prateće usluge. Široka paleta proizvoda i usluga našla je svoje mesto kod više od 2.500 korisnika širom sveta, u različitim industrijskim granama; automobilska industrija, proizvodnja, avio-industrija, roba široke potrošnje, proizvodnja nafte i gasa, energetski sektor, obrazovanje i mnoge druge.

 

TechnoLogica grupa će sa svoje strane obezbediti kvalitetnu marketinšku, prodajnu i servisnu podršku što će korisnicima obezbediti sigurnost u radu. Prvu priliku da se detaljnije upoznaju sa ponudom kompanije CREAFORM svi zainteresovani će imati u maju mesecu, tokom Sajma tehnike u Beogradu gde će TehnoLogika Beograd predstaviti kompletan portfolio CAD-CAM rešenja.

 

Kompanija CREAFORM (deo AMETEK grupacije) ima sedište u Lévis, Québec, Canada i kancelarije u Francuskoj, Nemačkoj, Kini, Japanu i Indiji, zapošljava više od 300 ljudi širom sveta sa prodajnom mrežom od više od 150 partnera..

Please reload

Featured Posts

Nov način licenciranja Delcam proizvoda

February 17, 2017

1/5
Please reload

Recent Posts

September 22, 2016

September 22, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square