TehnoLogika potpisala ugovor sa kompanijom CREAFORM

February 29, 2016

TehnoLogika grupa potpisala je ugovor sa jednim od lidera na tržištu rešenja za 3D skeniranje i merenje, kompanijom CREAFORM (www.creaform3d.com). Ovaj ugovor predstavlja korak dalje u razvoja TechnoLogica grupe i njenog CAD-CAM centra, a cilj mu je da na tržište Srbije, Bugarske, Makedonije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore donese najnaprednija rešenja u oblasti portable 3D tehnologija za merenje i skeniranje. CREAFORM razvija, proizvodi i distribuira inovativne 3D tehnologije za skeniranje, merenje i prateće usluge. Široka paleta proizvoda i usluga našla je svoje mesto kod više od 2.500 korisnika širom sveta, u različitim industrijskim granama; automobilska industrija, proizvodnja, avio-industrija, roba široke potrošnje, proizvodnja nafte i gasa, energetski sektor, obrazovanje i mnoge druge.

 

TechnoLogica grupa će sa svoje strane obezbediti kvalitetnu marketinšku, prodajnu i servisnu podršku što će korisnicima obezbediti sigurnost u radu. Prvu priliku da se detaljnije upoznaju sa ponudom kompanije CREAFORM svi zainteresovani će imati u maju mesecu, tokom Sajma tehnike u Beogradu gde će TehnoLogika Beograd predstaviti kompletan portfolio CAD-CAM rešenja.

 

Kompanija CREAFORM (deo AMETEK grupacije) ima sedište u Lévis, Québec, Canada i kancelarije u Francuskoj, Nemačkoj, Kini, Japanu i Indiji, zapošljava više od 300 ljudi širom sveta sa prodajnom mrežom od više od 150 partnera..

Please reload

Featured Posts

Nov način licenciranja Delcam proizvoda

February 17, 2017

1/5
Please reload

Recent Posts

September 22, 2016

September 22, 2016

Please reload

Archive