PowerINSPECT

 

PowerInspect je vodeći proizvod u oblasti softverskih alata za merenje i kontrolu. Sistem omogućava brzo i lako kreiranje tabela, i prevazilazi tradicionalne metode, nudi mogućnost da kontrolišete sve funkcije CAD podataka koristeći bilo koji merni uređaj - ruke, CNC, laser i optičke koordinatne merne mašine. Deljenjem jednog okruženja omogućava laku tranziciju od upotrebu mernih mašina i mernim ruku do programa kontrole za CNC koordinatne merne mašine. To čini da korišćenje PowerInspect nije samo isplativo, nego se i uštedi vreme.

 

Održavanje, širokog opsega uređaja, zajedno sa kvalitetom i jednostavnosti upotrebe, čine da PowerInspect bude najbolje rešenje za prenosive merne opreme - od prenosnih mernih ruku do lasera ​​i optičkih sistema.

 

Ručno merenje se može vršiti brzo i jednostavno pomoću inteligentnih kursora PowerInspect, koji sa samo jednim klikom automatski preuzima geometrijske elemente CAD modela.

 

PowerInspect CNC nudi proverene strategije za merenje, koji se mogu prilagoditi vašim potrebama radi lakšeg merenja svih geometrijskih komponenti i površina. Pokreti koordinatnih mernih mašine se mogu simulirati, omogućavajući pre testiranja sve putanje sonde, smanjuje aktivnost operatera na minimum.

 

Delcam održava biblioteku postprocesora za povezivanje sa standardnim industrijskim kontrolerima. PowerInspect podržava beskontaktne metode merenja - laser ili optički, pogodne za kontrolu velikih površina sa slobodnim oblikom. Moćni algoritmi za usklađivanje pojedinačnih skeniranja i mapiranje boja odstupanja od nominalne veličine u realnom vremenu pružaju trenutnu vizuelnu informaciju.

 

PowerInspect sa verifikacijom vam omogućava da proverite podobnost vašeg detalja tačno gde možete da rešite problem - na CNC mašinama. PowerInspect OMV nudi jedinstveno rešenje za proveru delova i alata na CNC mašinama i obezbe]uje maksimalnu sigurnost procesa proizvodnje.

PowerInspect NC provera vam omogućava da identifikujete i proverite tačnost vaše CNC mašine, i da kalibri[ete merenja same mašine.

 

PowerInspect PartAligner zamenjuje veoma naporno, a često i nemoguće stezanje dužih radnih delova i update-van koordinatni sistem koristeći rezultate merenja. Korišćenjem merne ruke ili merenja  vaše CNC mašine, može brzo i lako  da se prilagodi program za obradu detalja, ne detalj programu.

 

PoverInspect NC PartLocator smanjuje vreme za podešavanje i eliminiše potrebu za složene uređaje i procedure za stezanje delova složene geometrije.

2010 - present

3D softver za merenje i kontrolu koji podržava rad sa velikim brojem različitih uredjaja

PowerINSPECT čini kontrolu složenih površina kao i onih u slobodnoj formi, jednostavnom, uz korišćenje najrazličitijih mernih uredjaja i samo jedan interfejs na svim uređajima.

  • YouTube
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon