Design Series

 

Stratasys Dizajn Series 3D štampači dramatično skraćuju ciklus dizajna i razvoja, poboljšavaju komunikaciju i saradnju i rešavanje problema između projektovanja i proizvodnje. Oni ubrzavaju proces lansiranja proizvode na tržište i smanjenju pojavu skupih grešaka – sve vreme zadržavajući vašu originalnu intelektualne svojinu. Vrlo brzo ćete se zapitati , "Zašto ovo nismo ranije radili?".

 

Stratasys Dizajn Series 3D štampači je najobimnija i najfleksibilnija. Uz njihovu pomoć́ možete značajno smanjiti vreme potrebno za razvoj novih proizvoda, poboljšati komunikaciju i saradnju između različitih timova u okviru kompanije, kao i da u ranoj fazi otkrije eventualne greške u dizajnu. Njihova upotreba dovodi do bržeg odluke o konačnom obliku proizvoda, kao i da smanji troškove i skratiti put do tržišta.

Kada preduzeću treba visoka preciznosti prototipova, Stratasys nudi rešenja za proizvodnju modela sa veoma velikom tačnošću i visokim kvalitetom površine. Ovo su štampači koji rade sa PolyJet tehnologijom i funkcijom brzog rada. Neki od njih su jedinstveni u tome što omogućavaju istovremeni rad sa više materijala i nude najširi spektar radnih materijala, uključujući i transparentan, imitirajući gumu i boje u najbolje od svih drugih 3D štampača na tržištu.

Portfolio Stratasys ima mašine za kompanije koje imaju potrebu za prototipovima, koje karakteriše izuzetna snaga i izdržljivosti. To su mašine Dimension, koje koriste FDM tehnologiju i rade sa materijalom ABSplus, stvarajući prototip pogodan za testiranje upotrebljivost i funkcionalnost.

Video

 

Video 1

Video 2

Video 3

Video 4

2010 - present

2010 - present

  • YouTube
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon