AUTODESK-DELCAM CAM

NAJBOLJA REŠENJA ZA VAŠU PROIZVODNJU NA JEDNOM MESTU

Autodesk-Delcam softverska rešenja bićete u mogućnosti da rešite i najzahtevnije izazove koji se postavljaju pred mašinsku obradu, bez obzira da li je u pitanju 2.5-osna, 3-osna ili 5-osna obrada. PowerMILL, FeatureCAM, Power SHAPE i PowerINSPECT donose niz prednosti i mogućnosti koje nećete naći kod drugih proizvođača prisutnih na tržištu Srbije. Uz to Delcam vam omogućava da proces organizujete onako kako vam najviše odgovara jer njegovi proizvodi ne zahtevaju da budu integrisani, na jednom računaru, sa CAD programima. 

Delcam-ov portfolio pokriva softver za projektovanje, proizvodnju i kontrolu. Delcam obezbeđuje kompletna, automatizovana CADCAM rešenja, koja vam pomažu da proizvode kompleksnih oblika realizujete od koncepta do gotovog proizvoda. Delcam softver koristi više od 50.000 organizacija u preko 80 zemalja 

U proizvodnom okruženju svaka sekunda se računa, i od posebne je važnosti da proizvodite delove u što kraćem vremenskom periodu sa što manjim troškovima proizvodnje. Bilo da krećete od radioničkog crteža ili 3D CAD modela, FeatureCAM će vam pružiti pouzdan NC kod i na taj način Vam pomoći da na vašim CNC strugovima, glodalicama i erozimatima sa žicom proizvodite veći broj delova za kraće vreme.

PowerMILL nudi širok opseg strategija koje čine efikasno 5-osno glodanje realnim. Osigurava visok nivo kvaliteta i redukuje tehnološko vreme obrade. PowerMILL Modelling dozvoljava da pripremite 3D CAD model za programiranje mašinske obrade. Omogućava da izmenite geometriju problematičnih površina i ubrzate pripreme CAD modela, ne napuštajući PowerMILL.

PoverINSPECT je vodeći proizvod u oblasti softverskih alata za merenje i kontrolu. Sistem omogućava brzo i lako kreiranje tabela, i prevazilazi tradicionalne metode, nudi mogućnost da kontroliše sve funkcije CAD podataka koristeći različite merne uređaje; ruke, CNC, laser i optičke koordinatne merne mašine. 

Dizajn, reinženjering, projektovanje alata i modeliranje za izradu; sve u jednom programu koji je uz to lak za korišćenje. Bez obzira odakle krećete – konceptualni dizajn, skica, podaci kupca, skenirani „point cloud“, 3D model - PoverSHAPE će vam pomoći da uspešno pripremite model za obradu na CNC mašinama.

Naš asortiman softvera pruža jedinstveno i skalabilno rešenje za CAD modeliranje i CNC mašinsku obradu u različitim oblastima primene širom sveta. Lak za korišćenje sa prilagodljivim funkcionalnostima ArtCAM portfolio, omogućava slobodu u dizajnu i proizvodnji kvalitetnih 2D ili 3D proizvoda iz dizajnerskog dela brže nego što ste ikad pomislili da je moguće.

Autodesk pretplata daje vremenski ograničen pristup softveru (kvartalno, 1,2 i 3 godine) i uslugama po najnižoj inicijalnoj ceni. Ostanite u toku sa najnovijim izdanjima, i iskoriste prednosti fleksibilnog prava korišćenja, koristite raspoložive klaud usluge i podršku.

  • YouTube
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon