SOLIDWORKS Visualize

 

SOLIDWORKS Electrical Shematic

SOLIDWORKS Electrical 3D

SOLIDWORKS Electrical Professional

 

Integracija električnih šema u 3D CAD u realnom vremenu

Electrical paketi

 

Sve više proizvoda sadrži neku električnu komponentu, uključujući elektroenergetski sistem, kontrolu korišćenja, složene instalacije i žičane provodnike. SOLIDWORKS® Electrical pojednostavljuje shvatanje električnih šema sa intuitivnim interfejsom za brže projektovanje i ugradnju električnih sistema. Dvosmerna integracija u realnom vremenu sa SOLIDWORKS 3D CAD pomaže da elektro i mašinski inženjeri budu još produktivniji, poboljšaju saradnju, standardizuju projekat sa nižim troškovima i brže i lakše ga plasiraju na tržište. Možete projektovati šematske provodnike sa moćnim kabliranjem, ravnjanjem i sve to automatski dokumentovati u realnom vremenu.

 

SOLIDWORKS Electrical 3D™ tehnologija omogućava brži razvoj šematski definisanih električnih sistema koji se mogu lako implementirati u 3D CAD model. Sinhronizacija elektro šeme i 3D CAD modela u realnom vremenu omogućava objedinjavanje tabele sa detaljnim popisom svih komponenti koje se nalaze između elektro sistema i mašinskog projektovanja, (bills of materials-BOM) ujedno pomaže da se uklone greške prilikom bilo kakve promene u projektu.

 

 

SOLIDWORKS Electrical Schematic

 

Moćan paket, jednostavan za korišćenje sa šematski dizajniranim alatima koji Vam pružaju brz razvoj ugrađenih električnih sistema za opremu i druge proizvode. Baza podataka simbola, standardnih delova i 3D komponenti pomaže optimizaciju projekta. Automatizovani dizajn i upravljanje alatima mogu da usmere i pojednostave niz napornih projektnih zadataka od PLC i terminal blokova pa sve do kontaktnih uporednih zadataka.

 

SOLIDWORKS Electrical 3D

 

Dvosmerno integrirajte podatke elektro šeme sa SOLIDWORKS 3D u realnom vremenu. SOLIDWORKS Electrical 3D Vam omogućava da importujete električne komponente i koristite naprednu tehnologiju kabliranja koja automatski međusobno povezuje elemente projekta u 3D model.

 

 

SOLIDWORKS Electrical Professional

 

Kombinujte elektro šematsku funkcionalnost SOLIDWORKS Electrical Schematic sa mogućnostima 3D modeliranja SOLIDWORKS Electrical 3D u jednom paketu koji je moćan i lak za korišćenje. SOLIDWORKS Electrical Professional je idealan za korisnike koji upotrebljavaju i električnu i mehaničku integraciju na 3D modelima.

  • YouTube
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon