3DEXPERIENCE Poslovna Platforma

Ujedinite sve aspekte vašeg poslovanja u jednu platformu kako biste uspešno organizovali kompletno poslovanje vaše kompanije i ubrzali inovacije. 

3DEXSPERIENCE pruža pregled poslovnih aktivnosti i ekosistema u realnom vremenu, povezujući ljude, ideje i podatke u jedinstvenom okruženju za saradnju koje omogućava kompanijama i korisnicima da inoviraju na potpuno nove načine. Omogućava daljinki pristup svim podacima uz maksimalnu zaštitu, a bez skupih servera i IT logistike, virusa, hakerskih napada. Koristite platformu dok ste na putu, kod kuće, iz kancelarije, pokažite proizvod, projekat ili čak celo fabričko postrojenje na tabletu dok ste kod klijenta u inostranstvu.

Na aktuelnim podacima možete zabeležiti sve ideje vaših klijenata i za vreme sastanka ih delegirajte vašem timu.

Uspešno povežite vaš menadžment, prodaju, marketing, proizvodnju, servis sa konstrukcijom proizvoda. Sinhronizujte i organizujte celu vašu kompaniju kroz jedinstvenu platformu 3DEXPIRIENCE.

Povezivanje virtualnog i stvarnog

 

3DEKSPERIENCE WORKS povezuje ljude, ideje, podatke i rešenja u jedinstvenom interaktivnom okruženju, spajajući virtuelno sve njihove poslovne aktivnosti i ekosistem u realnom vremenu.

3DEXPERIENCE Kontrolna Tabla

 

Dassault Sistemes 3DEXPERIENCE je kolaborativna platforma na kojoj članovi grupe mogu da dele ideje, kao i da pristupe alatima za nadogradnju samih ideja. Kontrolna tabla / Dashboard je vodeća stranica na kojoj članovi vaše kompanije pristupaju svim informacijama i alatima.

3DEXPERIENCE WORKS Rešenja

 

3DEXPERIENCE WORKS portfolio kombinuje jednostavnost upotrebe SOLIDWORKS-a sa najboljim aplikacijama koje su povezane na 3DEXPERIENCE platformi, integrisane da vam pomogne da inovirate i ubrzate svaki aspekt vašeg procesa razvoja proizvoda. Portfolio vam omogućava da sigurno delite podatke i sarađujete sa bilo kog mesta, u bilo koje vreme i na bilo kom uređaju, omogućavajući vam da proširite mogućnosti razvoja proizvoda i brže rešite nove probleme.

Ulazak na 3DEXPERIENCE platformu je Kompas. Kompas grupiše aplikacije u:  Social & Collaborative (North), Information Intelligence (East), Simulation (South), i 3D Modeling (West).

Kompas

Aplikacije ili Role u platformi

 

Platforma predstavlja radno okruženje, a u okviru nje se nalaze informacije i dokumentacija koje se kreiraju i kojima se upravlja kroz aplikacije. Rola predstavlja skup aplikacija, koje se nabavljaju na osnovu potreba pojedinačnog radnog mesta. 

Postoji nekoliko hiljada aplikacija, koje su podeljenje na osnovu rola, procesa ili rešenja za 12 industrijskih grana, koje vam garantuju pokrivanje svih vaših poslovnih potreba danas i u budućnosti, bez obzira na stepen razvoja i rasta kompanije.

TehnoLogika vam pomaže da započnete posao brže i jednostavnije, rešite izazove koji vas najviše muče, a nakon toga, korak po korak,  nastavite da uređujete kompletno poslovanje.

3DX platforma - Povezivanje sa platformom

Želite da još bolje upoznate platformu? Upoznajte se sa prvim koracima koji će vam pomoći da prvi put pristupite platformi.

3DX platforma - Osnovne informacije

Pogledajte kako je SOLIDWORKS 3D CAD povezan sa 3DEXPERIENCE platformom, jedinstvenim okruženjem za razvoj proizvoda zasnovanog na Cloud-u. Iskoristite kompaktnu saradnju, ugrađeno upravljanje podacima i životnim ciklusom proizvoda, intuitivno idejno rešenje, industrijsko i sub-D modeliranje, renderovanje fotografija i mogućnosti linearne statičke simulacije.

3DX platforma- Početni koraci

Standard Paket

                3D Creator
                3D Creator

Osnovno razumevanje navigacije na 3DEXPERIENCE platformi i funkcionalnosti poput Rola, aplikacija, menija i komandi.

Professional Paket

Premium Paket

  • YouTube
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon