Laserski CMM skeer: MetraSCAN 3D

 

Nepredviđeni troškovi, proizvodnja i kašnjenja odobrenja deo iz neusaglašenosti više nisu problem kada se koristi Creaform je prenosni optički CMM 3D skener, MetraSCAN 3D. Adrese sistem reverzni inženjering i kontrolu dimenzija proizvodnih alata, sklopova i gotovih proizvoda u rasponu od 1 do 3,5 m sa tačnošću do 0.064mm. Optička metrologija obezbeđuje preciznost merenja koja je neosetljiva na nestabilnost radne sredine, čime je MetraSCAN 3D optički CMM glavni izbor za lokalnu kontrolu kvaliteta i metrologiju. Bez ikakvih striktnih pred-podešavanja za merenje, održava isti nivo performansi bez obzira na nestabilnosti radne sredine.


MetraSCAN 3D optički CMM pomaže operaterima da bolje upravljaju procesima i brže obavljanje kontrole kvaliteta u industriji i na taj način odgovore zahtevima bez remećenja toka proizvodnje.
Sa svojom proširenim obimom merenja, neverovatnom brzinom, tačnost i impresivnim mogućnostima, MetraSCAN 3D optički CMM predstavlja najkompletniji 3D skener za metrologiju na tržištu. Čak ima opciju uklapanja sa kompatibilnim uređajem za sondiranje HandyPROBE Next.

Video

 

2010 - present

2010 - present

  • YouTube
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon