Ne čekajte budućnost, 3D je već tu 

(Budućnost neće čekati vas)
*

Tehnologika CAD/CAM show

Hotel Holiday Inn Beograd, 17. novembar 2016.
Dan 1/Seminar 1 - Dan 1/Seminar 2 - Dan 1/Seminar 3 - Dan 2/Seminar 1 - Dan 2/Seminar 2
*
Za ovu godinu smo vam u okviru drugod dana našeg CAM/CAM skupa pripremili dva paralelna seminara kroz koje ćemo vam predstaviti novitete na polju CAD/CAM tehnologija u našoj ponudi. Novi SOLIDWORKS 2017, Autodesk-Delcam CAM rešenja, hardverska i softverska rešanja za 3D skeniranje i dimenzionu kontrolu (CREAFORM, PowerINSPECT, Inspection) i 3D štampači kompanije STRATASYS
*

10:30 do 11:00

Registracija učesnika

11:00 do 11:45

Noviteti u SOLIDWORKS 2017

Upoznaćemo vas sa novim funkcionalnostima i poboljšanjima koja su ugrađena u najpopularniji 3D CAD softver. Pokazaćemo kako da budete još produktivniji upotrebom SolidWorks verzije 2017.

  • Nove inovativne mogućnosti u oblasti PCB, elektro-mehaničkog, IoT dizajna i td.

  • Više snage i performansi samog CAD alata

  • Moćne validacije i simulacije za kreiranje još inovativnijih rešenja

I još mnogo toga.

11:45 do 12:30

Noviteti u PowerMILL, FeatureCAM, PowerINSPECT

PowerMILL već čitavu dekadu drži lidersku poziciju u tehnologiji visoko-produktivne mašinske obrade i pomaže klijentima da dostignu maksimalni kvalitet obrađenih površina u što kraćem vremenskom periodu. PowerMILL nudi širok opseg strategija koje čine efikasno 5-osno glodanje realnim.

U proizvodnom okruženju svaka sekunda se računa, i od posebne je važnosti da proizvodite delove u što kraćem vremenskom periodu sa što manjim troškovima proizvodnje. Bilo da krećete od radioničkog crteža ili 3D CAD modela, FeatureCAM će Vam pružiti pouzdan NC kod za vaše CNC glodalice, strugove, erozimate sa žicom i na taj način Vam pomoći da proizvodite veći broj delova za kraće vreme.

 

PoverINSPECT je vodeći proizvod u oblasti softverskih alata za merenje i kontrolu. Sistem omogućava brzo i lako kreiranje tabela, i prevazilazi tradicionalne metode, nudi mogućnost da kontroliše sve funkcije CAD podataka koristeći bilo mernih uređaja - ruke, CNC, laser i optičke koordinaciju merne mašine.

12:30 do 12:45

Kafe pauza

12:45 do 13:15

INMOLD plast Požega – primer iz prakse

Upoznaćemo vas sa iskustvima koja u primeni SOLIDWORKS CAD i Delcam/Autodesk PowerMILL CAM softvera u projektovanju i proizvodnji delova i alata za brizganje plastike ima kompanija INMOLD plast.

13:15 do 13:45

CREAFORM prenosni 3D skeneri i CMM uređaji

Creaform se razvija i proizvodi vrhunska portabl 3D rešenja za merenja i analize.

  • 3D portabl skeneri (HandySCAN, Go!SCAN, MetraSCAN) za dimenzionu kontrolu i reverzni inženjering.

 

Veoma precizan prenosni CMM uređaj (HandyPROBE) napravljen za upotrebu direktno u proizvodnom pogonu.

13:45 do 14:15

STRATASYS lider na polju 3d štampe

Upoznaćemo vas sa portfoliom lidera na polju 3D štampe. Pored nekoliko familija 3D štampača STRATASYS donosi i inovacije na polju tehnologije 3D štampe.

 

Takođe ćemo vas upoznati is a nekim novitetima koje STRATASYS priprema za naredne mesece. (Sve vreme skupa imaćete priliku da uživo, u radu, vidite jedan od njihovih najpopularnijih modela uPrint SE Plus – sala Mileševa)

14:15 do 15:00

Koktel

Please reload