Ne čekajte budućnost, 3D je već tu 

(Budućnost neće čekati vas)
*

Tehnologika CAD/CAM show

Hotel Holiday Inn Beograd, 16. novembar 2016.
Dan 1/Seminar 1 - Dan 1/Seminar 2 - Dan 1/Seminar 3 - Dan 2/Seminar 1 - Dan 2/Seminar 2
*
Za ovu godinu smo vam u okviru prvog dana našeg CAM/CAM skupa pripremili tri paralelna seminara kroz koje ćemo vam predstaviti novitete na polju CAD/CAM tehnologija u našoj ponudi. U sali Ostrog imaćete mogućnost da se upoznate sa novim funkcionalnostima u SOLIDWORKS 2017 programima. Posebno ćemo predstaviti tri proizvoda iz SolidWorks-ove familije, MBD (Model Based Definition), Plastics i Inspection. Pored toga bićete u prilici da iz prve ruke čujete praktična iskustva iz kompanije EUROTEHNA (Bajina Bašta). Za kraj smo predvideli predstavaljanje tehnologija i proizvoda lidera na polju 3D štampe-aditivne proizvodnje, kompanije STRATASYS
*

10:30 do 11:00

Registracija učesnika

11:00 do 11:30

Noviteti u SOLIDWORKS 2017

Upoznaćemo vas sa novim funkcionalnostima i poboljšanjima koja su ugrađena u najpopularniji 3D CAD softver. Pokazaćemo kako da budete još produktivniji upotrebom SolidWorks verzije 2017.

  • Nove inovativne mogućnosti u oblasti PCB, elektro-mehaničkog, IoT dizajna i td.

  • Više snage i performansi samog CAD alata

  • Moćne validacije i simulacije za kreiranje još inovativnijih rešenja

 

I još mnogo toga.

11:30 do 12:00

SW MBD – Sve informacije o vašem modelu na jednom mestu

Model Based Definition  pomaže da brzo i precizno komunicirate ključne informacije o proizvodu. Nove karakteristike uključuju:

  • Unapređeno i potpuno automatizovan, intuitivan proces dimenzionisanja .

  • Generisanje 3D PDF-u različitim nivoima preciznosti, daje vam kontrolu veličine datoteke i kualita.

 

Priključite bilo koji drugi fajl uz PDF-u, uključujući i automatsko kreiranje STEP AP242 fajlova za proizvodnju.

12:00 do 12:30

SW Plastics

SOLIDVORKS Plastics dizajnerima delova od plastike omogućava da u ranim fazama dizajna, optimizuju delove za proizvodnju. Lak za učenje i upotrebu,  potpuno se integriše u SolidVorks CAD okruženje, tako da možete analizirati i menjati dizajn tako da u isto vreme optimizujete oblik, i funkciju.

12:30 do 12:45

Kafe pauza

12:45 do 13:15

SW Inspection

SOLIDVORKS Inspection je softver koji olakšava i automatizuje First Article Inspection (FAI), kontrolu u toku procesa proizvodnje i automatizuje izradu dokumentacije (AS9102, PPAP, itd). Sastoji se od primene samostalne aplikacije i SOLIDVORKS add-ina koji omogućava korisnicima da iskoriste svoje postojeće podatke, bez obzira na to da li imaju SolidVorks, PDF ili TIFF dokumente.

13:15 do 13:45

EUROTEHNA Bajina Bašta – primer iz prakse

Upoznaćemo vas sa iskustvima koja u primeni SOLIDWORKS CAD Premium u projektovanju i proizvodnji delova i alata za brizganje plastike ima kompanija Eurotehna. Pored SolidWorks CAD-a koriste i Delcam CAM programe.

13:45 do 14:15

STRATASYS lider na polju 3d štampe

Upoznaćemo vas sa portfoliom lidera na polju 3D štampe. Pored nekoliko familija 3D štampača STRATASYS donosi i inovacije na polju tehnologije 3D štampe. Takođe ćemo vas upoznati is a nekim novitetima koje STRATASYS priprema za naredne mesece.

 

(Sve vreme skupa imaćete priliku da uživo, u radu, vidite jedan od njihovih najpopularnijih modela uPrint SE Plus – sala Mileševa)

14:15 do 15:00

Koktel

Please reload