TehnoLogika CAD CAM centar

NAJBOLJA REŠENJA ZA VAŠU PROIZVODNJU NA JEDNOM MESTU

SOLIDWORKS

SOLIDWORKS je kompletno rešenje za izradu inženjerskih projekata spremnih za    proizvodnju. Sadrži alate za 3D projektovanje, inženjerske simulacije, tehničku komunikaciju, integrisano planiranje, generisanje .nc programa i sveobuhvatno upravljanje inženjerskim podacima. SOLIDWORKS omogućava brže i lakše deljenje ideja i razvoj inovativnih proizvoda, što rezultira značajnim povećanjem produktivnosti.

Autodesk-Delcam su vhunska CAM rešenja za industrijska preduzeća. Širok spektar alata za projektovanje, obradu i kontrolu nudi kompletna rešenja za NC programiranje u proizvodnji složenih oblika - od ideje do konačne realizacije. Pored toga u ponudi je PowerINSPECT programsko rešenje za metrologiju koje podržava rad sa velikim brojem najrazličitijih mernih uređaja i CMM.

Potreba za brzom, ali pouzdanom, kontrolom kvaliteta delova definitivno raste u industrijskom okruženju i proizvodnji. Kao proizvođač, vi stalno dovodite u pitanje kontrolu kvaliteta svojih delova? Da li vaši delovi ispunjavaju sve specifikacije? Da li okruženje u kome se obavlja dimenziona kontrola kvaliteta negativno utiče na rezultate? 

Creaform razvija i proizvodu vrhunske portabline 3D merne uređaje i 3D skenere koje značajno doprinose lakšem, bržem i produktivnijem radu. 

Portfolio proizvoda obuhvata 3D skenere sa belom svetlošću kao i laserske 3D skenere čija preciznost i tačnost omogućava primenu i u dimenzionoj kontroli kvaliteta. Pored skenera tu su i portabilni CMM uređaji.

Softverska rešenja u našoj ponudi omogućavaju da efikasno finalizujete podatke dobijene skeniranjem 3D skenerom i da ih dalje koristite u bilo kom 3D CAD programu ili programu za 3D štampu. Pored programskih rešenja iz Delcam-a (Autodesk) i Creaform u mogućnosti smo da vam ponudimo i još nekoliko softvera koje radimo u saradnji sa Creaformovim partnerima. 

SolidProfessor nudi video tutorijale koji vam pomažu da brzo razvijate svoje znanje. SolidWorks, CAMworks, Mastercam, Oneshape, Inventor, Fusion 360, AutodCAD, Revit, Civil 3D, Navisworks, CATIA, Ansys i 3D štampa neke su od oblasti za koje vam ova on-line platforma omogućava lako i brzo učenje.

  • YouTube
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon