Ne čekajte budućnost, 

3D je već tu 

(Budućnost neće čekati vas)
*

Tehnologika CAD/CAM show

Hotel Holiday Inn Beograd, 16. i 17. novembar 2016.

TechnoLogica grupa se zahvaljuje svima koji su prisustvovali konferenciji; "Ne čekajte budućnost, 3D je već tu (Budućnost neće čekati vas)", na kojoj tradicionalno predstavljamo novitete na polju primene 3D tehnologija u razvoju proizvoda i proizvodnji. Ovogodišnji CAD/CAM Show činilo je pet odvojenih seminara koje smo 16. i 17. Novembra 2016. organizovali u Beogradu, u hotelu Holiday Inn, u salama Ostrog, Žiča i Mileševa.  

TechnoLogica kao tehnološka kompanija prati razvoj tehnoloških i industrijskih trendova i svojim mnogoborjnim korisnicima u regionu nudi one koji po odnosu cene i performansi najviše odgovaraju uslovima koji vladaju u lokalnoj privredi, ali u isto vreme obezbeđuju hvatanje koraka sa globalnim trendovima. Kako bi što bolje predstavili novitete na ovom polju organizujemo besplatni seminar namenjen svima onima koji žele da tehnološki unaprede svoje poslovanje i povećaju konkurentnost i profitabilnost svojih firmi. 3D softverskia rešenja (za mašinsko i elektro projektovanje, programiranje CNC glodalica, strugova, erozimata sa žicom itd.), brzi razvoj prototipova i gotovih prizvoda upotrebom 3D štampača, reverznog inženjeringa i dimenzione kontrole upotrebom portabilnih 3D skenera i CMM uređaja.

Skup se tradicinalno održava u nekoliko zemalja regiona, a posetioci su i ovaj put mogli da na jednom mestu dobiju informacije o SolidWorks paleti softerskih rešenja, nikad jeftinijim Autodesk-Delcam CAM proizvodima (PowerMILL, FeatureCAM, PowerINSPECT) i koji u sebi donose tehnološka rešenja koja daleko iza sebe ostavljaju slične funkcionalnosti koje nudi konkurencija, STRATASYS 3D štampačima (FDM i PolyJet) i CREAFORM portabilnim 3D skenerima i CMM uređajima (dimenziona kontrola i revezni inženjering).

Šta je to novo u PowerMILL, FeatureCAM i ostalim Autodesk(Delcam) CAM rešenjima + CREAFORM portabilni 3D skeneri i CMM uređaji.

Živa domonstracija CREAFORM HandySCAN - portabilnog 3D skenera i HandyPROBE portabilnog CMM uređaja. kao jednog od STRATASYS 3D štampača iz naše ponude.

 

Noviteti koje donose novi SOLIDWORKS 2017 proizvodi + šta je to novo što u NC programiranje donose PowerMILL, FeatureCAM i ostala Autodesk(Delcam) CAM rešenja + CREAFORM portabilni 3D skeneri i CMM uređaji.+ STRATASYS 3D printeri

Tell people more about this item. To make this item your own, click here > Add & Manage Items.

 

Please reload

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • YouTube
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon