STRATSYS - rešenja za 3D štampu

STRATASYS JE SVETSKI LIDER U 3D ŠTAMPI - I NJEN NAJVEĆI FAN

Stratasis proizvodi opremu za 3D štampanje i materijale koji stvaraju fizičke objekte direktno iz digitalnih podataka. Njegovi sistemi se kreću u rasponu od pristupačnih desktop 3D štampača do velikih, naprednih 3D proizvodnih sistema, čineći 3D štampanje pristupačnijim nego ikada.

Proizvođači koriste Stratasis 3D štampače za stvaranje modela i prototipova za novi dizajn proizvoda i testiranje i za izradu gotovih proizvoda u malim serijama. Nastavnici koriste tehnologiju da uzdignu istraživanje i učenje u nauci, inženjeringu, dizajnu i umetnosti.

Serija personalnih 3D štampača Stratasys "Idea" je pogodna za inženjere ili dizajnere, honorarace i male dizajnerske timove. Ova serija obuhvata štampače Mojo, Uprint SE i Uprint SE Plus. Radi sa ABSplus materijalom. Serija "Idea" omogućava korisnicima da po pristupačnoj ceni provere formu i funkcionalnost svojih proizvoda u ranoj fazi njihovog nastanka.

Stratasys Dizajn Series 3D štampači dramatično skraćuju ciklus dizajna i razvoja, poboljšavaju komunikaciju i saradnju i rešavanje problema između projektovanja i proizvodnje. Oni ubrzavaju proces lansiranja proizvode na tržište i smanjenju pojavu skupih grešaka – sve vreme zadržavajući vašu originalnu intelektualne svojinu. Vrlo brzo ćete se zapitati , "Zašto ovo nismo ranije radili?".

Zamislite proizvodnju bez prevelikih troškova i vremenski zahtevne izrade alata. Napravite promene brzo i uz pristupačne troškove - u bilo kojoj fazi proizvodnog ciklusa. Napravite male serije sredstava za fiksiranje i pakovanje direktno iz CAD podataka .

Povećajte kapacitet i podstaknite rast poslovanja prihvatanjem digitalne stomatologije. Na osnovu PolyJet tehnologije, Dental Series 3D štampači proizvode glatke površine i realistične detalje u materijalima specijalno dizajniranim za stomatološko i ortodontsko korišćenje. Možete precizno 3D štampati hirurške vodiče, furnira testne komponente, kamene modele i niz ortodontskih aparata pomoću 3D podataka iz  skeniranja i CAD dizajna  

Osnivač Stratasys-a Skott Crump izmislio je FDM tehnologiju pre više od 20 godina, a Stratasis, od tada, neprekidno vodi revoluciju 3D štampanja, razvijajući niz sistema koji će se dopasti velikim proizvođačima, dizajnerima, inženjerima, vaspitačima i drugim stručnjacima.

PolyJet 3D štampanje je slično inkjet štampi, ali umesto za kapi mastila, PolyJet 3D štampači štampaju slojeve konzervirajućeg tečnog Foto-polimera.

  • YouTube
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon